Glasbewerking

Swinkels Glas heeft vele mogelijkheden in huis voor glasbewerking. U kunt hierbij denken aan (figuur-) zagen, slijpen en boren in glas. Het zagen van glas in de door u gewenste vorm of afmeting is dus geen enkel probleem. De bewerkingen gebeuren in eigen werkplaats met de zo vertrouwde kwaliteit van Swinkels.

UV VERLIJMING

Glas verlijmen geeft uitstekende mogelijkheden tot het maken van uitdagende glasconstructies. De onder ultraviolet licht uithardende lijm is ijzersterk en de belastbaarheid van de verbinding is uitstekend. Wilt u een eigen ontwerp boekenplank, tafel of aquarium? Wij bewerken het glas voor u en verlijmen het tot het door u gewenste ontwerp.

COATINGS EN FOLIE

Glascoatings en glasfolies worden meestal tijdens het productieproces aangebracht om het glas zonwerende, isolerende, decoratieve of inbraak-werende eigenschappen mee te geven. Hoewel coating meestal vooraf op het glas aangebracht wordt zijn er soms mogelijkheden om deze achteraf aan te brengen. U kunt hierbij b.v. denken aan het vuilafstotend maken van glas. Glasfolies kunt u zelf aan brengen op bestaande beglazing maar u dient rekening te houden met het vervallen van de garantievoorwaarden. Door folie aan te brengen vergroot u namelijk de kans op een thermische breuk.